dimarts, 21 de gener del 2014

Identitat:TOTS SOM IGUALS, TOTS SOM DIFERENTS

L'autoestima és el conjunt de creences i valoracions que una persona té respecte la seva aparença física, les pròpies capacitats i habilitats, la personalitat... És la percepció que tenim de nosaltres mateixos, la identitat personal.
La identitat personal determina el valor personal, el respecte i la confiança per un mateix, la capacitat de tolerar la frustració, els esforços que s'està disposat a fer fins aconseguir un objectiu, la valoració els mèrits aconseguits, la cura del propi cos, el respecte per als drets personals, la relació amb els altres... Condiciona la nostra vida i la satisfacció personal.

Per a treballar la identitat els alumnes de Cicle Superior hem fet un projecte:

                                           TOTS SOM IGUALS I TOTS SOM DIFERENTS


Vam dibuixar les nostres siluetes amb la ajuda d’un projector i vam haver de pensar en una paraula que ens descrigués. Vam escriure les paraules en unes bafarades i vam afegir el motiu pel qual havíem triat aquella paraula.
També ho vam treballar a anglès. Hem començat un projecte Comenius  que es diu Voices i que aplega mestres i escoles de diferents països Europeus.
El nostre projecte sobre identitat es diu:

                            EUROPEAN MESSAGE IN A BOTTLE , DISCOVER  ME!

Ens havíem d'imaginar que estàvem a una illa deserta i volíem comunicar-nos amb la civilització. Llençàvem les nostres ampolles, esperant trobar alguna persona, un altre estudiant Europeu, que podria acabar essent un nou amic amb moltes semblances per  a compartir.
 Hem obert un blog per donar difusió al projecte:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada