dimecres, 22 de maig de 2013

JORNADA ESPORTIVA 2013

                                                                   Veure més fotos
El dia 3 de maig els alumnes de sisè van anar a les instal·lacions esportives de l' Olimpia a realitzar la Jornada Esportiva d'aquest curs 12-13.  Allà es van ajuntar amb els alumnes de sisè de moltes altres escoles de Sabadell.

Només arribar, es van fer els relleus femenins i masculins. Les nostres representants femenines eren l'Alba, la Paula, la Míriam i la Lidia. I masculins, l'Adrià Sans, el Raúl, el Kennet i l'Alejandro Ruíz. Tots dos grups van quedar en tercera posició. Ho van fer molt bé!

Després tots els nostres alumnes es van repartir per grups i van fer les activitats que tenien assignades. Eren diferents jocs i esports, com per exemple: handbol, bitlles, mocador, bàsquet, mate, petanca, futbol... A cada estació hi havia un mestre responsable. Van tenir la sort de poder tornar a gaudir de la companyia de l'Argimiro que es va oferir a acompanyar-los, juntament amb els mestres de la nostra escola.

Tots els nostres grups van demostrar molta esportivitat i s'ho van passar d'allò més bé! Aquí podeu veure algunes fotos que ho demostren. Esperem que us agradin!

També hem pujat unes quantes de quan van entrenar junts a la pista de l'escola, els jocs i esports que els hi van tocar durant dues sessions d'Educació Física.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada